Vacature Werkvoorbereider en CNC Kanter

Werkvoorbereider

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider houd je je bezig met het zelfstandig verwerken van opdrachten, het uitwerken van werktekeningen van aangeleverde 3D files, ideeën en/of schetsen en het maken /omzetten van tekeningen naar snijfiles. Het inkopen van de benodigde materialen en het aanvragen van offertes. Verder verwachten wij dat je secuur werkt en oplossingsgericht bent. Verder werk je zelfstandig en in combinatie met naaste collega’s om de opdrachten te begeleiden tijdens het productieproces. Dat je oplossingsgericht bent, eigen initiatief toont en goede communicatieve vaardigheden hebt.

CNC Kanter

Ben jij als CNC- kanter/zetter (eventueel leerling) op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er is namelijk door groei van het bedrijf een vacature voor (CNC) kanter/zetter vrij gekomen!

Wat bieden wij je?
  •         Een baan garantie bij goed functioneren
  •         Werken in een jong dynamisch team
  •         De meest uiteenlopende projecten en werkzaamheden
  •         Ruimte voor interne opleiding
Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Je mag je sollicitatiebrief/CV richten aan Dhr. C. de Groot, e-mailadres c.degroot@bloemhofbolsward.nl. Wil je nog nadere toelichting over de functie dan kun je ook telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 0515 577868.