Assemblage
Assemblage

Waar staan we voor

Bloemhof Bolsward BV wil zich onderscheiden door de klanten optimaal te willen bedienen. Dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. We geven ondersteuning aan onze klanten bij het ontwerp en de engineering van hun producten. We streven er naar om een zo kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te realiseren, binnen de afgesproken levertijd.

Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en ruime ervaring en we houden ons machinepark modern en actueel. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan onze, leveranciers, grondstoffen en onze eigen productieprocessen. Dit alles staat bij Bloemhof Bolsward BV garant voor kwaliteit en een korte doorlooptijd.

Geschiedenis

Technisch Aannemings Bedrijf Bloemhof is opgericht in 1995 als VOF door de broers Freddy en Jaco Bloemhof.

Omdat onze werkgever zijn bedrijf beëindigde zijn we zelfstandig gaan werken. Een gereedschapskist was voor ons goud waard. Een kleine werkplaats aan de Gleibakkerij in Bolsward was ons onderkomen. Deze werkplaats gaf ons de mogelijkheid kleine constructies te produceren en vanuit het montagewerk zijn we in contact gekomen met diverse nieuwe klanten. Onze werkzaamheden bestonden in die tijd vooral uit montagewerkzaamheden en het produceren van constructies in metaal. Door deze combinatie van montagewerk en het produceren van steeds grotere constructies zijn we verhuisd naar een ruimere werkplaats waar de werkzaamheden in staal, RVS maar ook in aluminium verder ontwikkeld werden.

De klantenkring en de diverse werkzaamheden werden steeds verder uitgebreid en de vraag naar onze mogelijkheden voor groter werk was de reden dat we in 2000 naar Industrieterrein ‘De Marne’ verhuisden. Het machinepark werd uitgebreid om meer in ‘eigen huis’ te doen. Om professioneler te gaan werken werd een ruime werkplaats met kantoren gebouwd die in 2003 uitgebreid werd met nog meer werkvloeroppervlak. Om nog efficiënter te kunnen gaan werken is in 2019 gestart met het realiseren van extra kantoorruimte en werkvloeroppervlak waarop er in 2020 een naast gelegen pand werd aangekocht om daar de watersnij-afdeling vorm te kunnen gaan geven. Een andere vorm van snijden werd toegevoegd om ook aan deze vraag te voldoen. Inmiddels, 25 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een allround bedrijf waarbij efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel staan”.