U bevindt zich hier:
0515 577 868

VISIE EN MISSIE

Bloemhof Bolsward BV wil zich onderscheiden in plaat- en constructiewerk.

We onderscheiden ons, doordat we onze klanten optimaal willen bedienen; dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten, door ondersteuning van onze klanten bij het ontwerp en de engineering van hun producten om zoeen kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te realiseren, binnen de afgesproken levertijd.

We houden ons machinepark modern en actueel. Onze gronstoffen  komen van goede leveranciers, onze productieprocessen zijn efficient en volgens de geldende kwaliteitseisen. De kennis en ruime ervaring van onze medewerkers staan garant voor kwaliteit. 

GESCHIEDENIS

Technisch Aannemings Bedrijf Bloemhof is opgericht in 1995 als v.o.f. 

 

Omdat onze werkgever zijn bedrijf beeindigde zijn we zelfstandig gaan werken. Een gereedschapskist was voor ons goud waard. Een kleine werkplaats aan de Gleibakkerij in Bolsward was ons onderkomen. Deze werkplaats gaf ons de mogelijkheid kleine constructies te produceren en vanuit het montagewerk zijn we in contact gekomen met diverse nieuwe klanten.

Onze werkzaamheden bestonden in die tijd vooral uit montagewerkzaamheden en het produceren van constructies in metaal. Door deze combinatie van montagewerk en het produceren van steeds grotere constructies zijn we verhuisd naar een ruimere werkplaats waar de werkzaamheden in staal maar ook in aluminium verder ontwikkeld werden. 

De klantenkring en de diverse werkzaamheden werden steeds verder uitgebreid en de vraag naar onze mogelijkheden voor groter werk was de reden dat we in 2000 naar Industrieterrein 'De Marne' verhuisden. Om professioneler te gaan werken werd een ruime werkplaats met kantoren gebouwd die in 2003 uitgebreid werd met nog meer werkvloeroppervlak. Ook zijn er diverse machines aangeschaft om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Zo zijn we uitgegroeid tot een allround bedrijf.

Recente projecten

Lasersnijwerk

Zetwerk

Walswerk

Constructiewerk  

Bekijk recente projecten

Nieuws

ABB Lasrobot in gebruik. 

Bekijk ons laatste nieuws